Det vigtigste møbel i huset

Er du klar over hvilket møbel der er det vigtigste i huset? Der er mange som faktisk som det første tænker på sofa. Den kommer i verden dog højst ind på andenpladsen. Nej jeg tænker på sengen. Det er her du tilbringer noget der ligner 1/3 af hele dit liv! Det er altså rigtig mange timer. Derfor er det også utroligt hvor lidt mange danskere har på at købe en ordentlig seng til deres soveværelse.

Vælg en god madras

Det vigtigste når du vælger seng er ikke udseendet, men at du få en seng med en rigtig god madras. Du kan finde gode senge indenfor både den billig og den dyre kategori, men selvsagt er der selvfølgelig flest dårlige senge inden for den billige kategori. Derfor skal du være ekstra meget på vagt, når du går er på jagt efter det billigste af det billigste. Hvis du skal have en billig, så vil boxmadrassen ofte være det oplagt valg. Her skal det være en boxmadras i to lag, og så skal du helst vælge en som har latex mellem fjedrene, da det helt sikkert giver en ekstra god støtte, som din ryg med garanti vil være glad for de næste mange år. Viste du at hele 25% af danskerne lider af problemer med ryggen i et eller andet omfang? En af grundene er at sengen ikke er ordentlig.

Hvis jeg skal komme med et bud på en god seng, så bør du næsten læse denne test af senge. De har teste kontinentalsenge, men testvinderen kan også fås i boxmadrasudgave, som også er helt fantastisk, og giver meget værdi for pengene.

Sengeramme er hvad der gør sengen ekstra flot

Specielt hvis du bor i en lejlighed, så kan det være en god ide at vælge den rigtige sengeramme. I en lille lejlighed i København eller Aarhus, eller måske bare til et lille gæsteværelse, så kan det være godt hvis man kan købe en sengeramme med opbevaring. Det vil gøre at du har den ekstra plads til sengetøj og måske til håndklæder eller lignende. Samtidig er der rigtig mange forskellige sengerammer som faktisk er rigtig flotte møbler, og man kan næsten vælge rigtig mange af dem udelukkende af denne grund. Derfor er det ofte en win/win situation at vælge en flot sengeramme.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *