Must haves til opgangen i boligen

Opgangen er måske ikke det rum i boligen, som man først kaster sig over. Men hvis det er det rum, du nu er kommet til, så kan du i denne artikel læse mere om, hvad der er must haves til opgangen. Så kan du hurtige komme i gang med at indrette en opgang, der er funktionsdygtig og fin.

Noget at hænge jakkerne på

Man skal naturligvis have et sted, hvor man kan hænge jakken i opgangen. Det kan være, at du skal på udkig efter den perfekte knagerække? Du kan også vælge at få en masse små knager, som hænger rundt omkring. Der er mange muligheder for, hvordan man kan gøre, og det er dig, der har valget i sidste ende.

En holder til skoene

Klart at der også skal være en holder til skoene. Det bliver hurtigt et stort rod, hvis der ikke er et naturligt sted at stille dem. Det kan være, at du har en holdning til, om du gerne vil have din sko bagved noget, så de er gemt lidt ad vejen, eller om du hellere vil have, at de står fremme, så der også er nemmere adgang? Valget er dit!

En hattehylde

Men man har andet end sko og jakker i opgangen, og det skal der også være plads til. Derfor kan det være en fordel at have en hattehylde, hvor du kan placere – ja, hatte – men også mange andre ting, som du har brug for opbevaring til.

Eventuelt en bænk i opgangen

Det kan også være rart at have en bænk i opgangen, hvis man f.eks. har nogle sko, som kræver lidt tålmodighed at tage på. Så kan det blive en længere og træls opgave, hvis man skal stå op, mens man tager dem på. Derudover kan det også pynte og se meget sødt ud, at man har en bænk i opgangen.

Et sted til nøglerne

Der er ikke noget værre, endnu når man skal ud ad døren, og man ikke kan finde sine nøgler. Det er oplagt, at man har et sted til dem i opgangen, da man altid skal have dem fra sig, når man kommer ind i boligen, og man altid skal have dem med, når man skal ud ad døren. Så kan det også være, at du ender med at spare dig selv for en del tid, fordi du ikke skal rende rundt og lede efter dine nøgler.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *