Sådan opgraderer du din altan

Altaner er noget af det bedste vi kan have i vores lejligheder. Der er mange gode måder vi kan udnytte vores altaner på, det er alt fra potteplanter til en altan parasol. Med dem bliver det bare lidt federe at være på vores altaner. Her kan du læse om to ting der kan gøre livet på din altan meget mere hyggeligt. På den måde kan du få så meget som muligt ud af din altan.

Sol og skygge

Noget af det bedste er at ligge i solen på sin altan. Det er en meget god måde at bruge sin tid på, men det kan også blive for meget. Hvis man har brug for at være lidt i skyggen, er det ideelt at købe en altan parasol til altanen. Parasoller kan noget, fordi du selv bestemmer hvor meget skygge der skal være på altanen. Du kan fx vælge, på en varm sommerdag, at have benene i solen, mens resten af kroppen ligger afkølet i skyggen. På den måde kan parasollen virkelig gøre noget godt for din altan. Det er også hyggeligt at sidde under en parasol sammen med sine gæster. Godt selvskab bliver kun bedre, når man kan sidde og nyde skyggen sammen. På altanen kan man også nyde livet endnu mere, når man kan gøre det fra skyggen. Livet bliver altså kun bedre fra altanens skygge.

Byg et pallemøbel

Noget andet, som gør din altan til et meget hyggeligere sted at være, er at have et godt pallemøbel der. Et godt pallemøbel kan være mange ting. Det vigtigste er at det er bygget op af paller. Paller er nemme at skaffe, og tit billige eller helt gratis. På den måde er det enormt billigt at lave et pallemøbel. Udover det, skal der bare bruges en hynde, som igen kan skaffes meget billigt. Alt i alt, koster det næsten ikke noget at lave et pallemøbel.

Man kan også nemt tilpasse sit pallemøbel til hvordan den altan man har er. Fordi paller er nemme at save til og ordne, kan du nemt give dem de dimensioner, som du selv synes passer til din altan.

Du kan både lave pallemøbler der er gode at ligge i, og pallemøbler der fungerer mere som en bænk. Du bestemmer selv hvad du er mest til.

Kombinerer du pallemøblet med en altan parasol, har du en stærk duo. Det vil være enormt rart at være på sådan en altan.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *