Optimér rengøringen af entréen

Kender du det, at der sand over alt, og at børnene slæber både mudder, blade og andet ind af døren? Måtten ved fordøren skal derefter vaskes, men pletten kommer ikke af. Du kan undgå en hel del irritation og tid ved at få inkorporeret en gummimåtte ved indgangen. Gummimåtter kan tåle meget tryk og daglig brug og rengøring, og derfor egner de sig særligt til boligen med familie.

Undgå slid og synligt snavs

En fast gummimåtte kan være med til at behjælpe det slid, som et almindeligt bomuldstæppe udsættes for. Mange gange forsvinder farven også langsomt ved vask, og tæppet ender derfor med at være kedeligt, forvasket og gråt.

Hvis man for eksempel får en fast gummimåtte som disse installeret i gulvet lige ved indgangen ved fordøren, kan snavs, sand og blade lægge sig i rillerne her, for blot at blive støvsuget op senere. Rillerne og den sorte farve på måtten gør, at man ikke ser sand og snavs, som man havde gjort, hvis man havde haft et almindeligt bomuldstæppe.

rengøring

Praktiske og æstetiske fordele

En fast gummimåtte kan både have en gummikant og indbygget tekstil, hvis man ikke fuldstændigt ønsker en gummimåtte. Tekstilet kan fås i rødlige, grønlige og blålige nuancer udover sort, og derfor kan man få måtten tilpasset sit ønske.

Ikke bare de æstetiske men også de praktiske træk tæller, når man har en gummimåtte. En gummimåtte er nem at vaske og vedligeholde, og derudover er måtterne beregnet til det, der kaldes ”høj trafik” – det vil sige, at måtten er tilpasset den høje trafik, der typisk er ved en fordør, og det tryk det medfører.

Strukturer der gør rengøringen lettere

En gummimåtte kan fås med forskellige overflader, eller strukturer. Man kan få måtter, der har synligt mønster og måtter, der har en mere ruflet ustruktureret overflade. En mere ustruktureret overflade gør, at snavset fra skoene, der krydser fordøren, skrabes af lettere. Bagsiden af måtten vil være så stærk, at gulvet til hver en tid beskyttes, og derfor bør man ikke bekymre sig om slid på selve gulvet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *