Her er de nye trends inden for boligindretning i 2019

Der sker hele tiden en hel masse inden for bolig og interiør. Farverne skifter og moden skifter. Vil du gerne være med på noderne, allerede fra starten af 2019, så læs med her, hvor vi kort vil gennemgå nogle af de tendenser, som ser ud til at hitte inden for boligindretning i 2019.

Den minimalistiske stil får konkurrence og ændrer lidt karakter

Den minimalistiske stil inden for boligindretning er kommet for at blive, hvorom den ændrer sig løbende, men den har gennem en årrække fået et rigtigt godt tag i danskerne, som er vilde med den simple, nordiske stil. Den minimalistiske stil er kendt for rene linjer, uden en masse detaljer. Tager man udgangspunkt i et køkken, så vil et minimalistisk køkken kunne være designet af hvide skabslåger med højglans, hvor der er tryk funktion i stedet for synlige håndtag. Det gælder om at simplificere tingene.

Der er dog udsigt til, at den minimalistiske boligindretning begynder at få et lille afbræk fra at være helt barberet. Den minimalistiske stil var på et tidspunkt lig med kridhvide vægge i hele huset, uden alt for meget pynt og med simple møbler i afdæmpede farver – gerne sort, grå eller hvid.

Det rå og rustikke look vinder frem inden for boligindretning

Men vi begynder at kigge mere over på det antikke, det rå, det metalliske. De hvide vægge står flot til et dekorationshjørne med genstande, der ser ud til at komme fra en anden tid. Industrilamper er for eksempel blevet meget populære, med deres enten rustne eller metalliske farve, som giver rummet en anden stemning og form for dybde.

Disse to elementer går rigtig godt sammen, da begge læner sig til den kølige side. Det tager sig rigtig godt ud, hvis man indretter hjemmet med små grupper af dekorative genstande i stedet for at sprede dem ud over hele rummet. Derved bibeholdes det minimalistiske udtryk ved de store, lyse vægge, samtidig med, at man får noget hygge med ind i hjemmet.

Et andet element, der toner frem, er natur og træ. Vi vil gerne have naturen inden for døren. Her er det især elementer som plankeborde, lammeskind og natur dekorationer, der er populære. Mange er også med på moden med hensyn til at tage affaldstræ eller skibstømmer og omdanne det til personlig dekoration.

Her er de nye farver inden for boligindretning i 2019

Det ser dog ud til, at de hvis køkkener også får lidt konkurrence inden for den industri. Det spås nemlig, at den nye farve inden for køkkener er en støvet chestnut, som har en brunlig farve med et rødligt strejf. Denne farve får konkurrence af blandt andet grå og alt, der kan referere til naturen.

En anden farve, der spår succes i 2019, er en dyb grøn, en spruce green. Den er lidt til den mørke side, støvet og minder lidt om oliven i farven, blot lidt mørkere. Det hvide begynder altså at få noget konkurrence fra de lidt dybe, mørke farver, der emmer af hygge og gerne giver associationer til naturen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *