Find legetøj til børn og familie

Legetøj er ikke kun til for at blive nyt af børn. Mange voksne finder også glade og kreative timer i alverdens legetøj, men bedst er det trods alt når både børn og voksne kan lege sammen som en familie og få tiden til at gå således. En af de mest populære typer af legetøj at være fælles om, er de gode gamle puslespil. Puslespil har alle dage været en yndet fritidsaktivitet for unge som gamle, hvor man kan samles på en regnfuld eftermiddag om spisebordet, brænde en eftermiddag af i sommerhuset eller få efterårsferien til at gå med at få de mange kantede brikker til at danne et færdigt motiv. Sjovest er det når man er flere om at få hundredevis af brikker til at passe sammen og alle føler sig udfordret i en fælles leg.

 

En anden god fællesaktivitet for børn og familie er lærespil, hvor familiens yngste bliver udfordret i sprog eller tal. Forældrene får den lærende rolle og børnene bliver udfordret og lærer, men på en sjov og anderledes måde. Djeco har nogle sjove hjernevridere, men også taktile følelege med bondegårdsdyr, sjove magneter med tal der kan klæbe på køleskabet eller radiatoren og meget mere.

 

Djeco

 

Djeco er et fransk legetøjsmærke fra hovedstaden Paris, hvor drømme, kreativitet og leg trives side om side. Djeco er kendt for sin læring i børnehøjde og at kombinere viden med leg. På trods af virksomhedens franske rødder, kommer alle vejledninger selvfølgeligt på dansk. Den høje kvalitet på alt legetøjet fra Djeco gør, at det kan klare at blive leget med igen og igen, komme med på ferier eller på stranden og blive fragtet med i børnehaven eller skolen. Formålet for Djeco er ikke bare at underholde, men også at lære, hvorfor hele familien med sikkerhed vil finde stor glæde i det store udvalg af lejetøj, workshops og andre kreative udfordringer, som det franske mærke byder på gennem deres brede sortiment. Der er noget for alle aldre, hvorfor det er perfekt at lege som familie. Find alt fra Djeco her.

 

Prøv en kreativ workshop med Djeco

 

En anden af Djecos helt store legetøjssuccesser er de kreative workshops, der lader familien prøve hinanden af på forskellig vis. Eksempelvis kan i sammen lave en dinosaur i mosaik eller lære at brodere forskellige sjove motiver, hvor I får lov til at lege med farver og forskellige teknikker. I kan også prøve kræfter med den sjove fantasileg der involverer kinoptik, som er en form for kontruktionsleg, hvor I selv laver reglerne og bygger seje fantasidyr eller spændende køretøjer. Man går heller ikke galt i byen med gamle klassikere, som forældrene sikkert også kender fra deres barndom, nemlig oliekridt og modellervoks. Djeco byder på et væld af kreaitve muligheder, som giver legen et formål andet end at få viserne på klokken til at bevæge sig fremad, så hvis I som familie mangler en hyggelig aktivitet at kaste jer ud i, kan Djeco helt sikkert være behjælpelige.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *