Find flotte gardiner til hjemmet

Trænger du til noget nyt til hjemmet, men uden planer om at male alle væggene eller skifte hele møblementet ud? Så er der heldigvis mange andre måder at skabe fornyelse, og den gode nyhed er at det ikke behøver at ribbe dankortet eller sparegrisen. Selvfølgelig kan du nøjes med at skifte pyntepuder i sofaen, eller komme friske blomster i en vase, men har du overvejet hvad nye gardiner kan gøre ved din indretning?

Mange muligheder

Fordelene ved gardiner er til at få øje på. Dels er det selvfølgelig dejligt at kunne skærme for nysgerrige blikke, men det skaber også et helt andet rum at kunne lukke mørket ude af stuen om aftenen, når solen går ned. Og med nye gardiner kan du sætte et helt nyt præg på rummet.

Du kan sagtens købe færdige gardiner. Enten kan du bestille dine nye gardiner efter mål, og blot hænge dem op, eller du kan købe præfabrikerede, hvor du selv lige skal tilpasse længden. Desuden kan du vælge at gå ud at købe præcis det stof du drømmer om, og sy dine gardiner helt fra grunden. Det kræver ikke det store symaskinekørekort, så længe der er tale om enkle modeller. Læs også om hvordan du lægger gardiner op her.

Tillykke med dine gardiner

Når gardinerne er hængt op, kan du nyde synet af dem og glædes over den friske forandring, men måske har du fået lyst til mere?

Så er der heldigvis ingen grund til at stoppe hvor sysaksen slap. Måske er der lige stof nok til et par nye puder til sofaen, eller en matchende hætte til tekanden? Det er sjovt at sy og skabe nye elementer i indretningen, og det kan godt komme til at gribe om sig. Men kig ellers på om der er mere du kan gøre for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Når du først tilføjer noget nyt, og vænner dig til det, kan der pludselig være nogle af dine gamle ting, der virker helt forkerte. Så overvej om der skal nogle flere friske pust til for at din stue, eller måske dit soveværelse, svarer til den nye stemning, du vil opnå.

Hold dig ikke tilbage

Der er heldigvis rige muligheder for at ændre på små og store detaljer i dit hjem. Måske er det virkelig længe siden du rent faktisk har kigget på dine vægge, og set hvad der hænger.

Nogle gange kan det give et fint resultat blot at flytte lidt rundt på nogle billeder, og andre gange er der måske noget der skal pilles ned og andet der skal hænges op. Det kan også gøre underværker at skifte en lampeskærm eller to. I virkeligheden skal der ikke så meget til, for at dit hjem føles helt nyt og frisk, og du i sidste ende føler at du har fået et helt nyt hjem. Det kan også godt betale sig at finde et godt byttemarked, hvor gamle ting ender med at få nyt liv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *