Trampolin test

Mange familier har i dag trampoliner stående i deres haver. Og det er måske slet ikke så mærkeligt, idet det er en rigtig god måde at få dyrket motion på for hele familien, men dertil er de til stor gavn og glæde for børn, idet det også er en motionsform som er sjov.

Har du overvejet køb af en havetrampolin, men er i tvivl om hvilken model, du skal vælge, så kan du få råd og vejledning her på trampolin test, hvor en grundig test af flere modeller er foretaget. Også til kvalitetsbevidste priser.

Motion er vigtig

Ny tids forskning kroppen-i-bevægelse har vist, at børn øger deres indlæring via kroppen. At indtænke motion i hverdagen, også som leg, vil fremme deres sundhed på flere planer. Så valget af en havetrampolin er en rigtig god motionsløsning, idet hele familien kan bruge den stort set hele året, som vejret tillader det. At trampolin træning samtidig også er sjovt, kan derfor fremme hele familiens fysiske aktivitet og heraf helbred.

Hvorfor trampolin træning?

Trampolin træning spænder fra at fremme motorikken, balancen og ikke mindst koordination, men også til at ilte kroppen i form af konditionstræning. Dertil er det en sjov måde at dyrke motion på, idet hele kroppen er i bevægelse, men også fordi det foregår udendørs i den friske luft. Hvilket også er sundt for både krop og sjæl, og dertil også er forbundet med smil og latter, som fremmer endorfiner i hjernen.

Indretning af havetrampolin

En trampolin kan sagtens graves ned i haven, hvor den vil gå mere i et med græsplanen, men vil selvfølgelig medføre et større arbejde i form af gravearbejde og fjernelse af jord. Men mange har dem også bare stående evt. gemt lidt væk bag buske eller lign. Det er selvfølgelig også vigtigt at indtænke sikkerheden omkring det at hoppe på trampolin, for som alt andet udendørs legeudstyr, bør man også tage højde for, at ulykker kan ske og sikrer, at de i videst muligt omfang undgås.

Man kan tage børnene med på råd, således at det bliver et fælles kreativt projekt, hvor spiselige planter og bærbuske kan omkranse deres legeoase. På den måde bliver det et fælles projekt til glæde for hele familien.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *