Når fliserne bliver grimme

Vinteren er over os og i takt med forårets komme, bevæger man også mere ud, end vi har gjort det i vinterens kulde. Men det er også i foråret at man opdager, hvor beskidte, mosgroede og algebelagte ens ellers så flotte fliser, kan være blevet. Det er sjældent en rar opdagelse at gøre sig. De kan for eksempel være blevet angrebet af flisepest, som er grå pletter og farverige plamager, der ser skrækkeligt ud og som breder sig hurtigt især i fugtigt vejr. Flisepest er en svamp, som sidder godt nede i selve flisen. Mest af alt kan man have lyst til at kassere dem, og få lagt nogle nye flotte fliser i stedet for de eksisterende grimme fliser, da arbejdet med at få dem rene kan synes meget uoverskueligt og tidskrævende. Men der er faktisk hjælp at hente til at få fliserne pæne og rene igen, som var de helt nye. Miljømæssigt vil det altid bedst kunne betale sig, at rende de eksisterende fliser, frem for at udskifte dem med nye.
Du behøver ikke at ligge i flere timer på knæ med stålbørster osv.

Få vejens flotteste fliser

Den nemmeste løsning er klart at henvende sig til et professionelt firma, som er specialister i at rense fliser helt i bund. De vil levere et resultat, der ligner nylagte fliser. Hvis du vælger et grundigt firma til opgaven kan du forlænge levetiden på dine fliser med rigtig mange år. Man kan tilmed som afslutning få sine fliser imprægneret, således at de er mere afvisende overfor alger, mos og flisepest.

Det kan altid anbefales at indhente tilbud på opgaven fra flere udbydere, da man dermed får en fornemmelse af, hvilke personer, som man i sidste ende skal betale, og helst for et flot udført stykke arbejde. Sami Sleiman er én af de bedste eksperter i algebehandling.

De kan hurtigt se på dine fliser, hvilken behandling det vil kræve at få dem flotte igen.
En anden fordel ved at få professionelle til at udføre arbejdet er, at du slipper for selv at skulle bruge tid på at rense dine fliser. Du kan i stedet bruge tiden på noget andet, mens der bliver taget sig kærligt af fliserne imens.

Husk at du også kan benytte håndværkerfradrag til fliserensning.

Med en effektiv fliserensning vil du få vejens flotteste fliser, som både du selv og andre vil beundre med glæde.

Simple ting der gør forskellen i din indkørsel

Det bedste tip til at holde flisebelægninger flotte er at forbygge urenhederne. Dette kan for eksempel gøres ved imprægnering. At få gennemrenset fliserne omkring hvert 10 år, vil holde dem flotte, og kan øge værdien på din bolig. Behandlingen af fliserne er skånsom selvom den er super effektiv. Hvis der alligevel skulle snige sig plamager ind i din flisebelægning, er det selvfølgelig en fordel at behandle det beskadigede område hurtigst muligt. Dette kan du sagtens gøre selv, hvis du opdager det inden, det har bredt sig for meget. Hvis du vedligeholder fliserne i din indkørsel, vil naboerne med tiden spørge til din metode.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *