Gør din bolig unik med en flot altan

Man kan gøre mange ting for at gøre en bolig unik, men af de tiltag mange anser som værende rigtig dejlig at have, er at have en altan på sin bolig.

Altaner kan se ud på mange måder, have mange forskellige størrelser alt efter hvilken type af bolig de sidder på. Der er de helt små altaner, man se på mange by lejligheder til store altaner tilknyttede villaer – fælles for dem alle er dog at det er noget der gør boligen unik og for mange en vigtig del af deres bolig.

Typer af altaner

Der er flere forskellige typer af altaner du kan vælge at få på din bolig, vi vil gå igennem de mere kendte typer af altaner herunder:

Åbne altaner

Åbne altaner er tit de altaner man kender fra mange by lejligheder. Det er mindre altaner, der gerne er fælles for et helt boligområde. Åbne altaner tit rigtig elegante og stilrene i deres design, hvilket gør dem til en fryd at få sat på sin lejlighed. Langt de fleste af de åbne altaner er stålaltaner, hvilket er en fordel da man på den måde lettere kan tilpasse dem individuelt til den enkelte lejlighed eller ejendom.

En anden stor fordel ved at vælge en stålaltan til sin ejendom, er at den er næsten vedligeholdelsesfri. Man kan selvfølgelig altid smukkesere den lidt efter nogle år, men den bliver ikke slidt på samme måde som andre kan blive.

Man kan variere meget i udseendet for at få den til at passe til sine egen stil og til boligens stil, det inkludere også at man kan få den type gulv der passer bedst på denne type altan.

house-window-balcony

Glasinddækkede altaner

Glasinddækkede altaner giver store muligheder for brugen af altanen. Den kan skræddersyes rimelig meget til dine behov, men består i hovedtræk af vinduer, altandækning, tag, ventilation, og afløbssystem. Det gør at altanen er brugbare året rundt, hvor man i de varme måneder kan have den mere åben og i de koldere kan man holde altanen lukket men stadig bruge den til ophold, opbevaring mm.

Glasset, taget og udformningen kan variere meget alt efter hvad altanen skal bruges på og til. En glasinddækket altan er helt klart det oplagte valg, hvis man skal bruge sin altan året rundt.

Svalegang

Svalegange er også en mulighed for at få en overdækket altan. Svalegangen er noget mere pladskrævende, da den er lige så lang som lejligheden eller huset. Svalegange er gode til at få varmet luften inden den kommer i lejligheden, så man sparer en del på opvarmning af boligen.

En flot altan er en rigtig fed tilføjelse til din bolig – og kan også bringe ekstra værdi til din bolig, når du skal have den vurderet.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *