Gode idéer til en anderledes og unik indretning

Når man skal til at designe sit hus eller sin lejlighed, vil man som oftest gerne have, at indretningen er flot men også unik. Indretningen skal ikke være magen til alle andres indretninger. Hvordan ens hus er indrettet, siger nemlig meget om personen, så det er vigtigt, at man får fremstillet sig selv bedst muligt gennem valg af for eksempel interiør.

Find noget unikt tilbehør

En af de ting, man bedst kan skille sig ud med, er tilbehør såsom for eksempel lamper, malerier eller andet pynt. Det gælder om at finde noget, som passer perfekt til ens hjem og som står ud på den gode måde.

En ting, som garanteret vil tiltrække meget opmærksomhed er kranier og gevirer. Det er et tilbehør, som de færreste har i deres hus. Til gengæld er det dog også utroligt smukt og passer til langt de fleste interiørstile. Kranier og gevirer vil passe perfekt over for eksempel en brændeovn eller en sofa. De fås i forskellige farver og kan derfor være en god kontrast til et ellers ensfarvet rum. Hvis ens stue er meget lys i det, kan man med fordel vælge et mørkt kranie eller gevir.

Men man behøver selvfølgelig ikke købe et kranie eller gevir for at få et anderledes hjem. Man kan også vælge at finde nogle flotte hylder eller lamper. Her bør man især se på de produkter, som er lavet af metal. De kan være meget rå i det og vil derfor ligesom kraniet og geviret være en god kontrast til langt de fleste danske hjem. En flot metalhylde vil tilføje noget gammelt og industrielt til nye moderne huse, og ofte vil man opdage, at de to modsætninger passer perfekt sammen.

Tilføj lidt farver til dit hjem

En anden fantastisk måde at gøre sit hjem unikt på er ved at vælge nogle unikke farver. Vælg for eksempel en flot gul vægfarve til køkkenet eller en beroligende lyseblå til badeværelset i stedet for den almindelige hvide. Det er noget, som folk vil lægge mærke til med det samme og garanteret sætte pris på. En hvid væg kan nemlig hurtigt blive meget kedeligt og ensfarvet.

Hvis du ikke helt føler for at teste forskellige vægfarver af, er der bestemt også mange andre måder at tilføje lidt farve til rummene. En lidt mere dæmpet måde er for eksempel ved at vælge farvet tilbehør. I stedet for det normale grå tæppe på sofaen, kan man vælge et rosafarvet tæppe. Farven er lidt mere afdæmpet, men vil stadig tilføje et ekstra element til rummet, da den netop ikke bare er hvid eller sort. Man kan også prøve at finde et stort farverigt maleri – det vil lyse rummet op på en helt bestemt måde, som kun kunst kan.

Der er altså utroligt mange måde at gøre sit hjem mere unikt på ved at vælge forskellige anderledes farver – og så er det egentligt lige meget om, man vælger at male alle væggene eller bare tilføjer et tæppe.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *